فراخوان اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری

| تاریخ ارسال: 1399/3/27 |

به اطلاع می‌رساند کنفرانس توسط موسسه آموزش عالی ادیب مازندران و مرکز علمی تقدیس در تیرماه ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

در راستای دستیابی به اهداف توسعه کشور، نقش دانشگاه‌ها و مراکز علمی در ایجاد نهادهای اجتماعی که در تعامل با اینگونه سازمان‌ها هستند بسیار اثرگذار می‌باشد. شکاف‌های موجود بین دانشگاه‌ها و سایر بخش‌ها مانند سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در حوزه صنعت، کشاورزی، بهداشت و غیره از طریق برگزاری رویدادهای علمی شناسایی و مرتفع می‌گردد.

در همین راستا اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری با مجوز علوم تحقیقات و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با کد اقتصادی (۵۶۹۱۲-۹۸۱۹۰) توسط موسسه آموزش عالی ادیب مازندران و مرکز علمی تقدیس در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۳۹۹ در شهر ساری برگزار می‌گردد.

لطفا برای مشاهده پوستر
 اینجا کلیک کنید.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در کنفرانس، کارگاه‌ها، نشست‌ها، ارائه مقالات و کسب اطلاعات بیشتر به
سایت کنفرانس به نشانی www.confima.ir  مراجعه و یا با دبیرخانه کنفرانس با شماره تلفن ۰۹۰۳۵۲۹۹۳۱۰ تماس حاصل نمایند.

در صورت نیاز با دفتر پژوهش های کاربردی داخلی ۴۱۳۵ تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 937 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر