فراخوان شتابدهنده‌ی زیرمجموعه مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس

| تاریخ ارسال: 1399/3/21 |

به اطلاع می‌رساند شتابدهنده پرسیس- مدرس که یکی از شتابدهنده‌های زیر مجموعه مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه تربیت مدرس است، در نظر دارد در راستای رسالت خود مبنی بر توسعه و بومی‌سازی فناوری‌های نوآورانه در حوزه دارو و مکمل در جغرافیای ایران عزیز و همچنین هم‌افزایی بیش از پیش بدنه دانشگاه و صنعت، به معرفی پروژه‌های پیشنهادی خود برای اجرا از سوی محققین علاقه‌مند در تمامی شعب این مجموعه اقدام نماید.

لطفا برای مشاهده عنوان فناوری و توضیحات اولیه اینجا کلیک کنید.

علاقمندان می‌توانند با بررسی عنوان فناوری و توضیحات اولیه و انتخاب طرح مورد نظر خود، نام طرح را به همراه مشخصات، تعیین راه‌های ارتباطی و رزومه کاملی از حوزه فعالیت خود به ایمیل موسسه به آدرسInfopersisgen.com  ارسال نمایند، تا در ادامه هماهنگی‌های لازم با داوطلبین انجام فرآیند تحقیق و توسعه طرح انتخابی به‌عمل آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر کانال تلگرام معرفی می‌شودmostafavi_persisgen .

لطفا در صورت نیاز با شماره تلفن ۰۹۱۳۴۵۱۵۰۲۷ تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 1001 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر