همایش و نمایشگاه ملی اندازه گیری جریان سیالات در صنایع نفت، گاز، پالایش و پخش، پتروشیمی و آب

| تاریخ ارسال: 1398/6/26 |

به اطلاع می‌رساند " چهارمین همایش و نمایشگاه ملی اندازه گیری جریان سیالات(میترینگ) در صنایع نفت، گاز، پالایش، پتروشیمی و آب" با هدف ارتقای دانش میترینگ در کشور و تقویت شبکه متخصصین حوزه اندازه گیری،  ۲۷و ۲۸ آذر ماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

این همایش بزرگترین اجتماع متخصصین صنعتی، دانشگاهی، کارشناسان و مدیران سازمان ملی استاندارد، آزمایشگاه‌های فعال و معتبر، سازمان‌های فعال در حوزه سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری در مبادلات سیالات درکشور است.

برای مشاهده پوستر اینجا کلیک کنید.

در این همایش علاوه بر ارائه سخنرانی‌های کلیدی در حوزه‌های مختلف، میزگردهای تخصصی با حضور مسئولین دولتی و کارشناسان مجرب صنعتی و همچنین کارگاه‌های آموزشی متعددی توسط کارشناسان و اساتید منتخب برگزار می گردد.

برگزاری نمایشگاه تجهیزات صنعت اندازه گیری و کالیبراسیون (FlowMEx) با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی از فعالیت‌های دیگر این همایش می باشد.

لطفا برای ارسال مقاله، ارائه سخنرانی، برگزاری کارگاه، حضور در نمایشگاه جانبی، شرایط ثبت نام ، زمان‌بندی  و آخرین اخبار همایش به وبسایت پژوهشکده اندازه‌گیری جریان سیالات  دانشگاه علم و صنعت ایران  به آدرس www.flowmeasurement.ir مراجعه نمائید.

در صورت نیاز با دفتر پژوهشکده با شماره‌های ۷۳۲۲۵۸۳۴-  ۷۷۲۴۰۲۲۷و تلفن همراه ۰۹۰۱۱۶۱۷۵۱۷ تماس حاصل فرمائید.

دفعات مشاهده: 2021 بار   |   دفعات چاپ: 295 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر