فراخوان اولین نمایشگاه تخصصی و چالش نوآوری باز در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

| تاریخ ارسال: 1398/6/9 |

به اطلاع می‌رساند در راستای دستیابی به اهداف توسعه اقتصاد ملی و رونق تولید داخلی، پژوهشکده سیاست‌گذاری دانشگاه صنعتی شریف با مشارکت نهادهای حاکمیتی قصد دارد تا اولین رویداد چشم انداز نوآوری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را همراه با بزرگترین نمایشگاه شرکت‌های فناور، دانش بنیان و استارتاپ‌ها و نیز اولین چالش نوآوری باز صنعت، در روزهای ۹ و ۱۰ مهرماه سال جاری به مدت دو روز در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار نماید.

در این رویداد علاوه بر امکان حضور شرکت‌های فناور و دانش بنیان در نمایشگاه تخصصی این حوزه، با ارزیابی طرح‌های نوآورانه و فناورانه ارائه شده توسط این شرکت‌ها و با داوری متخصصین صنعت و دانشگاه، به انتخاب طرح‌های برتر پرداخته خواهد شد و در اختتامیه همایش ضمن اهدای جوایز ارزنده ای به برترین طرح‌ها،  از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است حضور کلیه شرکت‌های فناور و دانش بنیان در نمایشگاه تخصصی و چالش نوآوری باز صنعت به صورت رایگان می باشد.

شرکت‌ها می‌توانند در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر به سایت رویداد به آدرس www.Petroinnovation.ir  مراجعه نموده و یا با دبیرخانه همایش به شماره تلفن۸۸۹۱۰۶۲۱-۰۲۱تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است جهت پیشبرد سریعتر فرآیندهای انتخاب شرکت‌ها شرکت‌هایی که از قبل مراحل ثبت نام خود را انجام داده‌اند به منظور تکمیل اطلاعات با دبیرخانه رویداد تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 1094 بار   |   دفعات چاپ: 174 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر